Trouwen

Bij “In den Wijngaard” bent u aan het juiste adres voor uw huwelijk. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niks tekort komen zodat u ontspannen kunt genieten van uw mooie dag. Wij hebben veel ervaring met bruiloften en bijna alle bruidsparen die bij ons langs komen om de sfeer te proeven voor hun huwelijk boeken ook direct onze zaal!

Trouwlocatie

Uw huwelijksvoltrekking bij In den Wijngaard ? Dat kan ! Wij zorgen voor een sfeervolle ruimte om u en uw gasten te ontvangen om dit speciale moment te beleven.

Voor uw bruiloftsfeest, diner, of receptie kunt u uiteraard alle dagen van de week bij ons terecht. Neemt u contact met ons op en wij verzorgen graag een rondleiding en/of offerte voor u op maat.
Want tenslotte is uw huwelijksdag voor u en ons uniek!

 

Feestzaal

De zaal is te gebruiken als feestzaal voor verjaarsfeesten, bruiloftsfeesten, communiefeesten, recepties, baby borrels en voor koffietafels. De zaal beschikt over maximaal 100 zitplaatsen.

Meer weten over de feestzaal

High Tea

Geniet van een echte Engelse High Tea !

Meer weten over High Tea

Cadeaubon

Als u anderen ook wilt laten genieten van ons restaurant, bieden wij u de mogelijkheid aan om een cadeaubon te geven in het door u aangegeven bedrag.

Meer weten over de cadeaubon

Contact gegevens

Smedekensbrugge 34, 4527 GE Aardenburg (route)
Restaurant +31 (0) 117 49 12 36
info@indenwijngaard.eu
© 2022 In den Wijngaard