Feestzaal

Eind april 2009 is onze zaal geopend. De zaal is te gebruiken als conferentiezaal, feestzaal,verjaarsfeesten, bruiloftsfeesten, communiefeesten, recepties, baby borrels en voor koffietafels. De zaal beschikt over 130 tot 150 zitplaatsen. Het is ook mogelijk om de feestzaal en het restaurant samen te koppelen voor een groot feest.

Dan kunt u hier +/- 220 personen onderbrengen. Wij kunnen ieder feest of gelegenheid voor u op maat verzorgen. De catering blijft volledig in eigen beheer, daardoor kunnen wij altijd inspringen op bepaalde situaties.

Voor al uw zakelijke besprekingen staat diverse audiovisuele media (zoals een beamer, projectiescherm en microfoon) tot uw beschikking. “In den Wijngaard” bezit over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn 3 parkeerterreinen op ons perceel aanwezig. Indien u meer informatie wenst omtrent de zaalarrangementen dan kunt u vrijblijvend informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom eens langs om een kijkje te nemen.

 

Naar boven